Una trobada de meditació budista amb Ari Goldfield

AVÍS: sentim comunicar-vos que aquest acte ha estat CANCEL·LAT. Disculpeu les molèsties (28.6.17).

 

Consciència amorosa: curació i transformació

Barcelona, dilluns 31 de Juliol

logo-wisdom-sunPer a què serveix meditar? La meditació ens convida a portar tota la confusió, l’ansietat i les dificultats que experimentem a un espai de consciència amorosa: un espai suficientment fort per sostenir la nostra agitació, suficientment càlid per alleugerir la sensació de solitud i suficientment pacient per ajudar-nos a trobar saviesa al si de la nostra confusió. Aquest es el poder de la meditació per ajudar-nos a curar i a transformar.

Dedicarem la trobada per explorar els fonaments de meditar amb consciència amorosa, pas a pas, per desenvolupar la confiança i l’experiència directa. Hi haurà ensenyaments sobre meditació, pràctica i temps per fer preguntes i diàleg.

¿Qui és el professor?

ariandrose

Ari Goldfield és professor de budisme, traductor i, juntament amb Rose Taylor, fundador de Wisdom Sun, comunitat budista internacional ubicada a San Francisco (Estats Units).

S.S. el Karmapa Ogyen Trinley Dorje els donà la benedicció per ensenyar i seguir les profundes i poderoses instruccions del seu mestre principal, Khenpo Tsultrim Gyamtso Rimpotxé (un dels mestres de l’actual Karmapa) i que inclouen filosofia, meditació i exercicis iòguics.

Informació, detalls i inscripció

Dia, hora i lloc de trobada

  • Dilluns, 31 de Juliol, de 19.00 a 21.00.
  • Casa del Tíbet (Carrer del Rosselló, 181 – 08036 Barcelona)
  • Organitza: Raúl Martínez (651 928 245).

Preu i forma de pagament

  • Preu de la sessió: 10 euros.
  • Forma de pagament: en efectiu, a la sala de la trobada.

Disponibilitat de places i com apuntar-se

El nombre d’entrades es limita a l’aforament de la sala.

Emplena el següent formulari.

Tens alguna pregunta que no aclareixi la web? Contacta amb Raúl des d’aquí. També pots gestionar la teva reserva o resoldre qualsevol dubte trucant-nos al 651 928 245, estarem encantats d’ajudar-vos.

Algunes preguntes freqüents

No sé res de meditació, puc assistir-hi?

Sí, és clar. De fet, aquesta és la idea: aquesta trobada és una introducció a la meditació i està pensada per a tots aquells que mai s’han acostat a res així.

Quines altres activitats feu a Espanya?

L’any 2016 vam organitzar el primer retir d’estiu amb Ari i Rose a Madrid, i aquest any organitzarem el segon. Pots trobar tota la informació aquí.

wisdom-sun-spain-2016.jpg

Des del 2011 fins 2016, Ari Goldfield va impartir cursos tots els estius a Dag Shang Kagyu (Panillo, Osca). Wisdom Sun organitza retirs i cursos als Estats Units des de 2011.

Anuncios