Retir 2017 de Wisdom Sun España

AVÍS: sentim comunicar-vos que aquest acte ha estat CANCEL·LAT. Disculpeu les molèsties (28.6.17).

 

 

Sentir-se confortable a la pròpia pell: la pràctica de meditació del Mahamudra

Curs de meditació basada en el cos, amb Ari Goldfield 

logo-wisdom-sunOn?
A la Casa d’Espiritualitat Marc Castanyer, a Hostalets de Balenyà (Barcelona)

Quan?
De l’1 al 6 d’Agost de 2017

Com?
Clica aquí per accedir al formulari

En què consisteix?

El Mahamura és una pràctica de meditació profunda i poderosa que té un missatge senzill: la nostra experiència és perfecta tal i com és. No cal arreglar-la, canviar-la, millorar-la o deslliurar-nos d’ella. Quan permetem que tota aquesta lluita simplement es relaxi, comencem a sentir els nostres pensaments, sensacions i percepcions continguts i sostinguts per una acceptació càlida i suau. Quan fem això, la nostra por i rigidesa es dissoldran gradualment i degustarem la intensitat, dolçor, claredat i joia que els ioguis i ioguinis del mahamudra han descrit en poemes i cançons. Arribarem a sentir-nos confortables a la nostra pell.

Durant el curs aprendrem i practicarem alguns punts clau de la meditació mahamudra. Seguirem un mètode gradual que desenvolupa la confiança en nosaltres i en la nostra experiència directa. I ho farem en relació amb mètodes molt beneficiosos basats en el cos, que ens ajudaran a integrar tota la pràctica de la meditació amb les nostres activitats quotidianes i amb les relacions personals i professionals. Hi haurà explicacions, sessions de meditació i temps per fer preguntes i parlar

Entrenarem cada matí amb el lujong del cos de saviesa, una sèrie d’exercicis de ioga tibetà adequats per practicants de tots els nivells d’aptitud física i que desenvolupà en Khenpo Tsültrim Gyamtso Rimpotxé en base a llur experiència en pràctiques iòguiques avançades tradicionals. Aquests exercicis ens ajudaran a transformar l’estrès, l’ansietat, el dolor físic i la malaltia. Ens portaran a experimentar directament la natura autèntica del nostre cos i la nostra ment i a millorar la salut del cos físic i del cos subtil. El resultat és flexibilitat física i mental, benestar i alegria.

Qui és el professor?

As seen on a Sussex Directories Inc site

Ari Goldfield és professor de budisme, traductor i, juntament amb Rose Taylor, fundador de Wisdom Sun, comunitat budista internacional ubicada a San Francisco (Estats Units).

S.S. el Karmapa Ogyen Trinley Dorje  els donà la benedicció per ensenyar i seguir les profundes i poderoses instruccions del seu metre principal, Khenpo Tsultrim Gyamtso Rimpotxé (un dels mestres de l’actual Karmapa) i que inclouen filosofia, meditació i exercicis iòguics.

Informació, detalls i inscripció al curs

Dates

  • Dia d’arribada: dimarts 1 d’Agost de 2017
  • Dia de sortida: diumenge 6 d’Agost de 2017

Preu del curs per persona

  • Habitació individual (allotjament, pensió completa i ensenyaments): 425 euros.
  • Habitació doble (allotjament, pensió completa i ensenyaments): 420 euros.
  • Dormitori comú (allotjament, pensió completa i ensenyaments): 415 euros.

La pensió completa inclou esmorzar, cafè, menjar, berenar i sopar. Totes les habitacions disposen de roba per al llit, tovalloles, bany i dutxa.

Places disponibles

El nombre de places és limitat (35 en total): hi ha 8 places en habitacions dobles, 21 places en habitacions individuals i 6 places en un dormitori comú. Les places s’assignaran per escrit en ordre de reserva i preferència de les persones que reservin.

Com apuntar-se

  1. Emplenar el formulari d’inscripció que trobareu aquí.
  2. Esperar la resposta dels organitzadors per confirmar que tens plaça disponible.
  3. Realitzar el pagament de la reserva (100 euros). Aquest import es descomptarà del total del curs.

Com arribar

El curs tindrà lloc a la Casa d’Espiritualitat Marc Castanyer, a Hostalets de Balenyà, una zona tranquil·la a una hora de l’aeroport de Barcelona i sis hores per carretera des de Madrid.

barcelona-lugar2.jpg

Hostalets de Balenyà, carretera de Ribes s/n

La Casa d’Espiritualitat Marc Castanyer disposa d’àrees verdes, jardins i espais oberts amb vistes a la muntanya.

barcelona-lugar4

Jardines de Casa d´Espiritualitat Marc Castanyer

Algunes preguntes freqüents

És el meu primer curs d’aquest tipus, puc assistir?

Si, naturalment. El retir està obert a tothom que vulgui meditar, tant si té experiència prèvia com si no.

M’interessa, però m’agradaria saber si aquest curs és apropiat per mi abans d’apuntar-me…

Ari Goldfield i Rose Taylor viuen a Califòrnia i viatgen fins a Espanya pel curs d’Agost, però si encara no els coneixes o vols reprendre el contacte, el seu grup d’alumnes ha organitzat dues trobades amb ells:

  • Una trobada a Madrid que es va celebrar el 12 de maig de 2017.
  • Una trobada a Barcelona. Serà el dilluns 31 de Juliol, a la Casa del Tíbet de Barcelona. També disposarem d’interpretació consecutiva al castellà. Clica aquí per mes informació.

Quina és la forma de pagament?

El pagament de la reserva (100 euros) es realitza una vegada t’hem confirmat que hi ha places. La reserva s’abona al compte de Wisdom Sun España, a Triodos Bank (per transferència o ingrés bancari) o bé al compte Paypal de Wisdom Sun España.

Si resideixes fora d’Espanya podem enviar-te les dades del compte Paypal de Wisdom Sun per que facis el pagament.

La resta del curs s’abonarà en efectiu el primer dia del retir o alternativament a través de transferència bancària al compte de Wisdom Sun España (sempre abans de l’inici del curs).

Què passa si he abonat la reserva de plaça i no puc assistir-hi?

Si ens ho dius amb temps per que la teva plaça pugui ser ocupada per una altra persona, no hi ha problema! Per això has d’avisar-nos abans del 15 de Juny. Si ens avises després del 15 de Juny es probable que no puguem cobrir la teva plaça, per la qual cosa no et podríem retornar la reserva. En qualsevol cas sempre et tornarem la reserva si algú pot ocupar la teva plaça.

No parlo anglès, puc assistir al curs?

Pots venir al curs tant si parles només anglès com si parles castellà. El curs s’impartirà en anglès, l’idioma nadiu d’Ari i Rose; però tindrem interpretació consecutiva al castellà.

Per què la informació sobre aquest curs està allotjada a “Dharma en Español”?

La pàgina web de Wisdom Sun España encara està en construcció. Berna Wang es alumna d’Ari Goldfield i Rose Taylor des de fa diversos anys i una de les persones que participa en el curs. A més, s’encarrega de fer la interpretació consecutiva dels ensenyaments del retir de l’anglès al castellà. En aquest blog (aquí y aquí) trobaràs algunes de les seves traduccions al castellà de textos d’Ari i Rose. Actualment esta traduint Training the Wisdom Body. Buddhist Yoguic Exercise, de Rose.

Tinc preguntes que no estan resoltes aquí, amb qui puc parlar?

Els responsables de logística del curs d’estiu 2017 són Raúl Martínez i Mireia Juncadella. Pots posar-te en contacte amb ells a través del formulari que trobaràs aquí. També estem disponibles per telèfon. Ens pots trobar al 651 928 245.

Quan de temps fa que feu això?

Aquest és el segon any que Wisdom Sun organitza a Espanya un retir d’estiu. L’estiu de 2016 vam organitzar el primer retir a Madrid.

wisdom-sun-spain-2016.jpg

Foto de Gaetanne Hermans

Des del 2011 fins 2016, Ari Goldfield va impartir cursos tots els estius a Dag Shang Kagyu (Panillo, Osca). Wisdom Sun organitza retirs i cursos als Estats Units des de 2011.

Anuncios